![]() |
|
|
|
#1 |
|
عضو موثر - سطح 7
موقعیت: تهران
|
سلام دوستان.
کتاب "گوشت بخوریم؟" برای دانلود آماده شد ، این کتاب برای اولین بار هست که روی اینترنت قرار میگیره. این کتاب با این که حجم زیادی نداره ولی اطلاعت مفیدی رو انتقال میده. حجم فایل 300 کیلوبایت هست و با اینترنت دایال آپ هم به راحتی میشه دانلود کرد. لطفا اگه مشکلی دیدید توی فایل(مثل غلط تایپی ، ناخوانا بودن فونت و...) به من اطلاع بدید. کد:
http://www.4shared.com/file/105514411/1a7c1dab/gosht_bookhorim.html
آخرین ویرایش توسط 'majid' در تاریخ جمعه ۶ شهریور ۱۳۸۸ انجام شده است.
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
عضو موثر - سطح 4
موقعیت: شـیـر ا ز
|
به نظرم بهتر بود برای حمایت از نویسنده و مترجم این کتاب ، این کار رو نمیکردی. . .
|
|
|
|
#3 | |
|
عضو موثر - سطح 7
|
نقل قول:
ولی این کتاب زیاد در دسترس نیست و همه کس هم نمیخرنش.خود من 3 تا از این کتاب رو میخواستم 7-8 تا مغازه تو خیابون انقلاب تهران رو گشتم تا پیدا کردم. واقعا ما هم نیاز داریم به منابع فارسی که در دسترس همه باشه. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو تالار ایرانیان گیاهخوار
|
دوستانی امکاناتی مانند اسکنر و پرینتر , لطف کنند و پی دی اف این کتابهای کمیاب و یا حتی پریاب رو بسازنند.
ساختن Pdf هر کتاب حدود دو یا سه ساعت طول می کشد و عوضش کمک بزرگی به انقلاب زنده خواری است.
|
|
|
#5 |
|
عضو موثر - سطح 7
|
مجید جان چرا اینجا لینکی دیده نمی شه؟
|
|
|
#6 |
|
عضو موثر - سطح 7
|
عکس از بین رفته بود ، لینکش دیده نمیشد.
درستش کردم. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو موثر - سطح 7
|
بخوریم و می خوریم گوشت، چون همین الان من باز تو هلو داشتم کرم می خوردم، اما اینبار نخوردمش، شانس آوورد میلیمتری.
خارج از تاپیک، تصور کن خونه و لونمون تو یه میوه اون هم هلو، پر شهد پر کیف یک بار هم یه مورچه-مانند با باسن بزرگ lol میون هستش دیده بودم، هلوهه ترکیده بود بعد رفته بود اونجا خونه کرده بود، از دست این دنیا! ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو موثر - سطح 7
|
ممنون مجید عزیز
![]()
|